moderne-pergole-izdelane-iz-masivnega-lesa

Modularne pergole

Primarna funkcija pergol je, da nas ščitijo pred soncem in drugimi vremenskimi pojavi kot so veter, dež ali sneg. Vse bolj pa postajajo priljubljene kot prijeten dodatek vrta, ki ustvarja prijetno vzdušje. Ravno zaradi tega ni vseeno, kakšno pergolo izberete, če želite, da postane srce vašega doma.

Modularne pergole, ki jih že več desetletij izdeluje Mizarstvo Hrovat, vas bodo zagotovo navdušile. Njihova najvišja kakovost poskrbi za obstojnost in dolgo življenjsko dobo, zaradi modernega dizajna pa se zlijejo prav z vsako okolico vašega doma. Takšne pergole so vse, kar potrebujete na vašem vrtu, da se piknik lahko začne.

pergola-horvat

Pri izdelavi svojih modularnih pergol Mizarstvo Hrovat uporablja enako platformo kot za izdelavo vrtnih hišk. Najbolj pomembno pa je, da vam pri tem omogočajo neskončne možnosti prilagajanja glede na vaše potrebe in želje. Na ta način si lahko ustvarite najbolj dovršeno in personalizirano pergolo po vašem okusu, ki vam bo služila vrsto let.

Vse modularne pergole so izdelane po meri. Posamezni elementi kot so lesena terasa, letna kuhinja, predelne stene, senčila oziroma leseni brisoleji in elektroinštalacije so izdelane v proizvodnji, nato pa se na izbrani lokaciji le še sestavijo. Takšen način izdelave pergol je zelo preprost in hiter, saj je takšna pergola na izbrani lokaciji postavljena zgolj v eni uri.

Modularne pergole prinašajo pozitivno uporabniško izkušnjo

Glavno poslanstvo Mizarstva Hrovat je v tem, da svojim uporabnikom omogoča najboljše pogoje za bivanje na prostem. Z modularnimi pergolami boste poleg prijetnega kotička za druženje dobili tudi popolnoma funkcionalno letno kuhinjo, v kateri boste lahko pripravljali najbolj okusne jedi.

Za prijetno klimo pod pergolo poskrbijo posebni leseni brisoleji oziroma senčila. Z njihovim obračanjem prilagajate prepuščanje sončnih žarkov in ustrezno senčenje prostora. Brisoleji pa niso le funkcionalni, ampak tudi estetsko privlačni, saj modernemu videzu pergole dodajo piko na i.

modularna-lesena-pergola

Pozornost na detajlih, ki zagotavlja najvišjo kvaliteto

Mizarstvo Hrovat svoje modularne pergole izdeluje natančno in skladno z dogovorom. K temu pripomorejo zaposleni, ki imajo dolgoletne izkušnje in občutek za delo z lesom in kovino. Tekom izvedbe celotnega projekta vam ustrezno svetujejo in skušajo uresničiti vse vaše želje. Rezultat tega so modularne pergole najvišje kvalitete, ki zadovoljijo vse najbolj zahtevne uporabnike.

Če si želite kvalitetnega bivanja in sožitja z naravo, potem so modularne pergole Mizarstva Hrovat najboljša izbira. Z njimi postane preživljanje prostega časa na vrtu še bolj prijetno, vaša naloga je le, da poskrbite za dobro družbo, hrano in pijačo.