ucinkovite-energetske-resitve

Učinkovite energetske rešitve za optimalno bivanje

Vedno bolj pomembno je, da se po napornem dnevu lahko spočijemo v prijetnem okolju, zato je optimalna bivalna klima z vidika našega zdravja in splošnega počutja še kako pomembna. Zato je ključnega pomena, da v našem domu poskrbimo za prijetne temperature tako poleti kot tudi pozimi.

Danes so nam na voljo različne energetske rešitve na področju ogrevanja in hlajenja prostorov. Predvsem pa je pomembno, da so učinkovite, prijazne do okolja in da nam prinašajo prihranke pri porabi energije. vse to in še več nam ponuja podjetje Atlas Trading, ki že vrsto let vso svojo pozornost namenja iskanju najbolj učinkovitih energetskih rešitev, ki so primerne za vsak dom.

nizke-temperature

Ogrevanje s kakovostnimi toplotnimi črpalkami

Eno izmed najbolj priljubljenih oblik ogrevanja je zagotovo ogrevanje s toplotnimi črpalkami. Te so postale energetsko izjemno učinkovite, hkrati pa nam omogočajo zelo udoben način ogrevanja, za katerega nam ni potrebno skrbeti. Res pa je, da je veliko odvisno tudi izbire prave toplotne črpalke.

Atlas Trading zastopa vodilne proizvajalce toplotnih črpalk, kar pomeni, da boste v njihovi ponudbi našli izključno kakovostne toplotne črpalke najbolj priznanih proizvajalcev. Med njimi sta tudi švedski proizvajalec z 90-letno tradicijo Thermia in danski proizvajalec toplotnih črpalk Vesttherm, ki ima prav tako dolgoletno tradicijo na tem področju.

Sodobne klimatske naprave za vsak dom

Med vse bolj priljubljenimi energetskimi rešitvami pa so zagotovo klimatske naprave. Če smo jih leta nazaj uporabljali zgolj za hlajenje, pa je danes vse več gospodinjstev, ki jih uporabljajo tudi za ogrevanje. K temu je močno pripomogel velik tehnološki napredek v njihovem delovanju, zaradi česar so postale klimatske naprave še bolj dovršene.

Seveda pa je tudi v tem primeru vse odvisno od izbire prave klimatske naprave. Gree je trenutno največji proizvajalec klimatskih naprav na svetu, ki s svojo široko paleto produktov zadovolji tudi najbolj zahtevne uporabnike. Ti lahko najdejo sebi najbolj primerno rešitev tudi v ponudbi podjetja Atlas Trading, ki je že vrsto let zastopnik najbolj kakovostnih klimatskih naprav Gree.

radiator

Cenovno ugodno električno ogrevanje

Kadar pa iščete postavitev ogrevalnega sistema s čim manj stroški, potem je električno ogrevanje najbolj udobna rešitev. Če je leta nazaj veljalo za zelo potratno, pa je z napredkom tehnologije tudi električno ogrevanje postalo varčno.

Široko paleto izdelkov najdete tudi v podjetju Atlas Trading, ki je zastopnik za električne radiatorje in konvektorje najbolj priznanih blagovnih znamk. Prepričani smo, da boste z njihovo pomočjo in svetovanjem našli najboljšo rešitev za vaše potrebe.