kakovostni-sobni-copati

Kakovostni sobni copati

V kaj se najraje obujete, ko po dolgem in napornem dnevu stopite čez domači prag? Najverjetneje so to kakšni udobni sobni copati. Za marsikoga med vami ni vseeno, ali je takšna obutev izdelana iz poljubnega materiala, zato ste pri nakupu izjemno pozorni na to. V specializiranih prodajalnah s tovrstnimi izdelki lahko izbirate med usnjenimi, tekstilnimi, krznenimi in celo med zaščitniškimi hišnimi copati.

Vsaka vrsta sobnih copat se seveda ponaša s svojimi prednostmi, zato je včasih kar težko izbrati najustreznejši tip. Morda vas bodo tekstilni copati prepričali zaradi prav posebnega barvnega odtenka. Še večja verjetnost je, da vam bodo v oči padli krzneni copati za po hiši. Slednje velja, če boste takšno obutev nakupovali v hladnejšem letnem času, saj vam bo postalo prijetno toplo že samo ob pogledu na čisto pravo naravno krzno, ki krasi copate.

Še vedno najbolj aktualni usnjeni copati

Ne glede na to, kako zelo priročni znajo biti tekstilni copati, pa lahko opazimo, da so usnjeni še vedno najbolj aktualna izbira, čeprav zanje praviloma v primerjavi s tekstilnimi zapravimo kar nekaj evrov več. A vsekakor je treba pri izbiri upoštevati tudi trajnost in obstojnost materiala. Med najbolj priljubljene sobne copate sodijo takšni, ki so izdelani iz naravnega usnja, tisti z debeljšim podplatom, ki ne drsi na mokri podlagi ter takšni, ki imajo krznen vložek, ki ohranja noge tople tudi ko so te v stiku z mrzlimi tlemi.

Medtem ko bi vam sobni copati iz tekstila koristno služili samo nekaj mesecev in bi jih morali nato menjati, pa imajo usnjeni precej daljšo življenjsko dobo. Vsekakor pa je doba odvisna tudi od našega vzdrževanja oziroma nege. Tudi za takšno obutev, kot so sobni copati, je namreč potrebno dobro skrbeti. Pogosto napako, ki jo naredijo posamezniki, da copate perejo v pralnem stroju in jih nato sušijo v sušilnem stroju. Zato predlgamo, da jih raje operite v topli vodi, ki ji dodte malo pralnega praška ter mehčalca ter ji nato posušite na zraku. Tako copati, ne bodo izgubili svoje oblike in se ne bodo poškodovali.

copati

Za darilo izberite krznene copate

Hišni copati so tudi odlično darilo še posebno če poklonite unikatne copate, ki odražajo karakter prejemnika. Izbirate lahko med različni motivi in materiali. Med motivi so nabolj priljubljeni različni risani ali filmski junaki in logotipi, kot so batman, metulji, srčki, logotipi nogometnih ekip ter številni drugi. Med materiali prevladujejo naravni, kot sta usnje, pluta in lahka bobažna tkanina, ki je izdelana iz recikliranega bombaža.

Odlična ideja za božično-novoletna darilo so tudi krzneni sobni copati saj je hoja v njih izjemno udobna. So privlačni, prisrčni, zanimivi, ne nazadnje tudi izjemno topli. Kot darilo se dobro obnesejo še posebej v hladnejšem delu leta. Na trgu pa je takšna različica sobne obutve na voljo v številnih možnostih. Še posebej mikavni pa so tisti za najmlajše družinske člane.

krzneni-copati

Copati Brodi

Podjetje Brodi izdeluje copate iz ovčjega krzna in izjemno lahke ter trpežne EVA gume, ki omgoča, da stopala dihajno in se pri tem ne potijo. Ovčja koža poleti ščiti pred vročino in pozimi prijetno ogreje hladne noge. Copati so izjemno udobni in primerni za hojo po hladnih ploščicah. Podloga hišnega copata je izdelana iz kombinacije tekstila, usnja in mehke spomnske pene z zračnim zgornim delom, ki zagotavlja popolno udobje.

Zgornji del copata je narjen iz naravnega usnja, ki zagotavlja, da vaše stopalo diha. Izbirate lahko med najrazličnejšimi modeli, od enobarvnih klasičnih sobnih copatov, copatov z razlčnimi motivi in napisi, do copatov s krznenim vložkom ter copatov za pare in učiteljice. V podjetju Brodi nudijo copate velikosti od 23 do 46. Pri izbiri velikosti vedite, da se copati pri hoji nekoliko raztegnejo. Če doma nosite debele nogavice predlagajo, da izberete nekoliko večje copate.

Krznen vložek poskrbi za izjemen občutek mehkobe in udobja. Vsak copat je unikaten, narejen z izjemno natančnostjo in lubeznijo v domači delvnici v Tržiču. V podjetju dajejo velik poudarek trendovskem dizajnu in kakovosti, saj želijo njihove usnjene izdelke približati vsem generacijam.

V njihovi spletni trgovini preverite tudi preostalo ponudbo moških in ženskih denarnic, pasov, torbic ter drugih modnih dodatkov izdelanih iz usnja.